Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Чанта за инструменти SOTTназад

00000047изчерпан
67.00 лв.
Професионалните инсталатори често изпитват затруднения, за да стигнат до инструментите си, докато работят. Чантата с инструменти е специално проектирана, за да реши тези трудности при работа с автомобилни фолиа.
  • Магнитни отделения - има магнитни пластини в материала, за удобно залепване на вашите магнити.
  • Специално проектирани отделения за ножове - 8 отделения за ножове с персонализирана дълбочина от 8 и 10 см, за да сте сигурни, че вашите ножове винаги са под ръка. По този начин можете бързо да ги вземете и върнете.
  • Безопасен държач за ролетка - Държачът за ролетка е изработен от подсилен материал, за да избегнете неволни повреди, когато се облегнете на колата.
  • Защитена срещу повреди - Чантата за инструменти на SOTT е специално изработена от текстилен материал от промишлен клас и има елипсовидна форма, за да намали вероятността от надраскване на автомобила. 
  • Джобове за ракели за бърз достъп- Чантата с инструменти има 2 допълнителни джоба за шпатули, които искате да хванете, без да гледате.
  • Специална форма - Чантата за инструменти на Sott има едно голямо отделение в средата за ръкавици, кърпички и т.н. Има специална форма, така че да не ви притеснява, като се движите покрай автомобила. Това намалява риска от повреди.

Оцени продукта

Осведоми ме


Общи условия:
Изпрати

Безплатна доставказа всички поръчки над 400 лв.

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествона всички предлагани стоки

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос