Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Гаранция и качествоназад

Мисията на Wraptor.bg е да помогне на бизнеса Ви, като предлага продукти на най-добрите производители, с гарантирано качество и дългогодишен опит в производството на фолиа и материали за тунинговане. Продуктите, които ще намерите на Wraptor.bg са внимателно подбрани, а доставчиците ни са проучени и проверени.Всички наши продукти подлежат на качествен контрол при производството си. Тези от тях, за които е приложимо разполагат и с гаранция до 12г.
За повече информация относно гаранциите на отделнте продукти и техните характеристики винаги може да се свържете с нас. 
Wrаptor.bg гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.
Клиента е длъжен да провери цялостта на пратката преди да я приеме и ако установи несъответствие или повреда да я откаже.
Ето каква е нашата политика по отношение на качеството:
Ние проверяваме всяка стока за дефекти, преди да я изпратим. Тъй като някои от предлаганите продукти, не могат да бъдат проверени или стигат до вас в оригиналнтата опаковка на производителя, ние сме винаги на разположение при откриване на наредност/дефект след получаване.
Поради спецификата на предлаганите продукти ние сме винаги готови да обсъдим възможностите при възникнал проблем.
Wraptor.bg не може да гарантира, че всички стоки в интернет магазина отговарят 100% цветово с реалния цвят на стоките, поради различни екрани (дисплеи) и цветови схеми. Ние разбираме,че несъответствие на цвета може да доведе до рекламации, за това гарантираме, че всички изложени цветове са точно, като в сайта на производителя. Ние разполагаме с всички предлагани цветове във физически каталози.
Wraptor.bg не може да гарантира, че всички стоки показани в сайта са в наличност, но ви гарантираме, че ще направим всичко възможно да получите необходимия продукт възможно най-бързо.
Ако имате какъвто и да е въпрос, свързан с нашите продукти, ще се радваме да ни го зададете.

Безплатна доставказа всички поръчки над 400 лв.

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествона всички предлагани стоки

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос