Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Общи условия

Моля запознайте се с „Общите условия” по-долу, преди да пазарувате в нашия магазин. Преди да направите поръчка, ще бъдете помолени да приемете тези условия. Използването на сайта за покупка на стоки показва, че приемате и сте съгласни с „Общите условия”.
 
РЕГИСТРАЦИЯ
Регистрацията в сайта не е задължителна. Поръчката си може да направите по два начина: Като гост - попълвате данните си, но не правите регистрация чрез потвърждаване на e-mail.  С регистрация - за целта попълнете регистрационната форма с необходимите данни. Предимство на този вид регистрация е, че при следваща покупка не е необходимо да въвеждате отново данните си. В този случай ще имате достъп и до историята на Вашите поръчки. 
 
ПОРЪЧКА
При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от вас e-mail адрес. В случай, че не сте получили имейл за потвърждение, моля върнете се към поръчката, за да я приключите или ни се обадете. При необходимост администраторът на сайта ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на детайли за доставката.
 
ОПИСАНИЯ НА ПРОДУКТИ
Описанията на всички продукти на сайта са авторска собственост и не могат да бъдат копирани, даже и частично, без позоваване на източника съгласно ЗАПСП. Всяко нарушение, независимо дали е с комерсиална цел ще бъде преследвано съгласно ЗАПСП. Моля свържете се с нас ако искате да използвате наше описание на продукт или снимка от сайта ни.
 
ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ И КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКА 
Продуктите на промоция могат да бъдат поръчани единствено през сайта. Кодовете за отстъпка следва да се прилагат при финализирането на поръчка и се валидни само за поръчки, направени през сайта. Кодовете за отстъпка не следва да се прилагат за продукти в промоция. Ако имате различни кодове за отстъпка можете да приложите само един от тях.  Отстъпките за наемни продукти не важат за продукти на промоция. Комбинирането на 2 или повече кодове или предложения за отстъпка не е възможно. 
 

Безплатна доставказа всички поръчки над 400 лв.

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествона всички предлагани стоки

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос