Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

STEK DYNOMatt 1.52/15mназад

00000079в наличност
STEK
165.00 лв.
  • Цената е за квадратен метър с включено изрязване по шаблон.
DYNOshield е най-доброто защитно фолио, предлагащо първокласна производителност, издръжливост и надеждност. Повърхностното покритие от нано стъкло на DYNOshield е свързано с филма на молекулярно ниво по време на производствения процес, като на практика елиминира необходимостта от пасти или допълнителни покрития след монтажа. Хидрофобен и силно устойчив на повреди, DYNOshield също може да се похвали със супер самовъзстановяващи се свойства и устойчивост на пробиване, като ефективно предпазва от прорези и драскотини на повърхностно ниво.

STEK DYNOМatte се отличава с:
  • Матово покритие: перфектен прозрачен матов вид
  • Хидрофобност, усъвършенствани водоотблъскващи свойства: горното покритие не позволява на вода, прах, отломки и други елементи да се задържат върху повърхността на вашия автомобил, което улеснява почистването.
  • Супер самовъзстановяващи се свойства: чрез нагряване или гореща вода
  • Устойчивост на петна: водни петна, насекоми и птичи изпражнения и др.
  • 10 години гаранция - срещу разслояване, пожълтяване, поява на балони и напукване. - срещу разслояване, пожълтяване, поява на балони и напукване.
Дължина: в сантиметри

Оцени продукта

Осведоми ме


Общи условия:
Изпрати

Безплатна доставказа всички поръчки над 400 лв.

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествона всички предлагани стоки

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос