Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Керамика STEK Formula QUARTZ YURIназад

00001141изчерпан
STEK
132.85 лв.
FORMULA QUARTZ е керамично покритие, което предпазва повърхността, като прониква директно в прозрачния слой на боята на автомобила. Напълно се прикрепя към повърхността на превозното средство чрез химически взаимодействия, за да се осигури максимална дълготрайност.

Подходяща е за нанасяне върху боята на автомобила.
  • FORMULA QUARTZ YURI е разработена на базата на същата технология като FORMULA QUARTZ с лека модификация на съществуващата формула, за да се намали хидрофилната ефективност и да се увеличи хидрофобната ефективност.
  • Супер гладка с изключителен блясък - FORMULA QUARTZ YURI е покритие за подобряване на блясъка, което придава на вашия автомобил повече гладкост и блясък.
  • Супер хидрофобен - FORMULA QUARTZ YURI предлага още повече водоотблъскване благодарение на ефективна модификация на патентованата технология, използвана във FORMULA QUARTZ.
  • Предпазва от замърсители - Предпазва както от замърсители от околната среда, така и от надраскване на боята и образува трайно покритие върху повърхността на вашия автомобил, осигурявайки дълготрайна защита.

Оцени продукта

Осведоми ме


Общи условия:
Изпрати

Безплатна доставказа всички поръчки над 400 лв.

Възможност за връщанев срок от 14 дни съгласно ЗЗП

Гарантирано качествона всички предлагани стоки

Помощен центъротговор на всеки Ваш въпрос